Kesätyökampanjat Akaa, Urjala ja Valkeakoski 2022

PoVer-hanke järjestää Akaassa, Urjalassa ja Valkeakoskella yhteistyössä kuntien elinkeino-, työllisyys-, ja nuorisopalveluiden kanssa verkkokesätyökampanjat. Mukana on laajasti eri toimijoita mm. Ohjaamot, alueen yrittäjäjärjestöt, 4H-yhdistykset ja Työtie 2.0-hanke. Myös alueen oppilaitosten kanssa tehdään tiivistä yhteistyötä.

Akaassa ja Urjalassa verkkokesätyökampanjat järjestettiin onnistuneesti jo viime keväänä. Valkeakoskella kampanja käynnistyy ensimmäistä kertaa vuonna 2022. Tavoitteena on paikallisesti kussakin kunnassa saada työt ja tekijät kohtaamaan. Työnantajille tarjotaan maksuton alusta ilmoittaa avoimista kesätyötehtävistään ja kampanjaa markkinoidaan nuorille eri kanavissa, etenkin vahvasti sosiaalisessa mediassa.

Kussakin kunnassa kampanjat toteutetaan oman näköisesti niin, että ne palvelevat juuri oman kunnan työnantajia ja kesätöitä hakevia työnhakijoita. Työnantajille kampanja tarjoaa väylän tavoittaa potentiaalisia tekijöitä paikallisesti ja näkyvyyttä omalle yritykselle, yhteisölle tai yhdistykselle. Nuoria osallistetaan erilaisilla työnhauninfoilla ja myös itse itsensä työllistämiseen kannustetaan 4H-yrittäjänä.

Tutustu kuntien omiin kampanjoihin kunkin kunnan kampanjasivustoilla:

Akaan kesätyökampanja Löydä kesätyö Akaasta

Urjalan kesätyökampanja Kesäksi töihin!

Valkeakosken kesätyökampanja Duunia Koskista kesäksi